PHYTO 5 is een plantaardig (phyto = plant) productengamma, geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse wijsheid (5 elementenleer) geco
logo aqua organic

Het biologische merk Aqua Organic is opgericht in 2009 door Dr. Lars-Peter Kuhr en Bernd Schmidt. De arts Lars-Peter Kurh is gespecialiseerd in esthetische dermatologie, anti aging en natuurgeneeskunde.
 

Waarom zo uniek?
 

Aqua Organic valt onder de noemer "natuurcosmetica". De makers zijn op zoek gegaan naar ingrediënten die de kracht en het herstellend vermogen van de natuur bevatten. Dit resulteert in een mix van werkzame biologische plantenwerkstoffen, vitaminen en mineralen, plantaardige koudgeperste oliën en het gebruik van verschillende zuren (o.a. hyaluron, ureum en melkzuur). De focus van deze productenlijn ligt op huidverbetering en anti- aging. De werkzame stoffen worden alleen in het product opgenomen als het daadwerkelijk een huid verbeterende functie heeft en het niet enkel "fijn" aanvoelt.
 

Zitten er schadelijke stoffen in deze producten zoals parabenen en minerale oliën?
 

Neen. Deze producten zijn vrij van minerale oliederivaten, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn zeer grondig getest. Alle ingrediënten zijn volgens de norm EcoCert samengesteld
 

Wat met een gevoelige huid?
 

De producten van Aqua Organic zijn hypoallergeen en de verdraagzaamheid is hoog doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van plantaardige werkstoffen. De lijn bevat bewust geen essentiële oliën omdat deze ook vaak allergische reacties uitlokken.
 

AQUA ORGANIC BIJ QIRIKI
 

QIRIKI IS HET NUMMER 1 INSTITUUT IN BELGIE!