Chroma balancing

KLEUR- EN LICHTTHERAPIE MET CHROMA

Chromatherapie
 

Chromatherapie is voor schoonheidsspecialistes een nieuwe mogelijkheid om huidproblemen aan te pakken en veroudering tegen te gaan.

Het menselijk biologisch systeem bestaat voor honderd procent uit cellen. Binnen dit uitgestrekt netwerk van cellen vindt een oneindig aantal chemische, fysische en eveneens mentale processen plaats. Opdat dit ingewikkeld systeem op efficiënte wijze zou kunnen functioneren, heeft het voortdurend behoefte aan nieuwe, gezonde energiebronnen. Deze energiebronnen omvatten licht, water, lucht, voedsel en ook elektromagnetische golven. Indien een van deze elementen ontbreekt, is er geen biologisch leven mogelijk. Gebrek aan een van deze energiebronnen heeft een negatieve invloed op de celregeneratie en bijgevolg ook op de vorming van nieuwe cellen. Dit veroorzaakt veroudering van de huid.
 

Dankzij de chromatherapie wordt de stofwisseling op natuurlijke wijze gestimuleerd en activeert de dieptewerking van het licht de biologische celwerking. Biostimulatie van de cel staat gelijk aan activering van de cel. De cellen krijgen opnieuw voldoende zuurstof en worden voldoende gehydrateerd. Het resultaat is een van binnenuit geregenereerde huid. De huid is zachter en elastischer en krijgt een gezond uiterlijk. Chromatherapie heeft een positief en rustgevend effect op het menselijk biologisch systeem. Hierdoor worden zelfhelende krachten gestimuleerd, het organisme komt tot rust en regenererende processen worden opgestart.
 

De lokalisatie van de chakra's stemt overeen met de plaats van de endocriene klieren in het lichaam. Het chromatoestel kan goed ingezet worden om de chakra's te balanceren en te regelen. Vanaf de eerste kleurbehandeling ervaart u een rustgevend gevoel.
 

CHAKRA BALANCE
Bren je chakra's weer in evenwicht met de chroma kleurentherapie (40 min) €40,00/ behandeling
per extra minuut + €1
   
CHAKRA BALANCE KUUR
6 behandelingen om alle chakra’s in evenwicht te brengen
inclusief hoofd- en voetmassage
€220,00


 

Dit schreef een klant na haar Chakra Balance:

" Lieve Tania, ik wou je graag eens extra bedanken voor de deugddoende en versterkende chakrabehandeling, de fijne babbels en je liefdevolle zorgen. Je staat er altijd met hart en ziel en dat maakt jou zo anders dan al die anderen die denken hetzelfde te kunnen aanbieden."