workshops

Workshop partnermassage

 


Door werkdruk en stress is het vaak moeilijk om samen een leuke vorm van ontspanning te vinden en er beiden van te genieten. Dit komt voor bij vele koppels of tussen de beste vrienden en vriendinnen.
 

Het moment is er niet, niet weten waar en hoe te beginnen.

Om jullie hierin te begeleiden, geef ik workshops in mijn praktijk.


De bedoeling is om elkaar in de eerste plaats te leren aanraken op de juiste manier, want dit is het allerbelangrijkste bij een massage. Elkaar leren voelen en ontdekken wat je partner of vriend(in) graag heeft. Geven is zeker zo aangenaam als krijgen.

Tijdens twee opéénvolgende avonden of dagen zal ik jullie hierin begeleiden.

De workshop zal starten met een lekker glaasje en een beetje uitleg. Dan leer ik jullie hoe je elkaar het best kan installeren en voorbereiden op een heerlijke massage.

Hoe leg je je handen, waar begin je en wat moet je voelen.....

Hoe breng ik de aangepaste olie aan enz....

Het wordt een heerlijk avontuur voor jullie beiden.

Twee avonden/dagen van telkens 2u a 2,5u


Prijs: €270 voor de volledige workshop (2 dagen van 2- 2,5u)

Inbegrepen: Bij ontvangst een glaasje cava, water en thee tijdens de ganse workshop, volledige persoonlijke begeleiding, aangepaste massageolie met aromatherapie die jullie mee naar huis krijgen.

Afspraken: Voor de workshop hoeft u zelf niets te voorzien (handdoeken, badjassen...) , alles is aanwezig. Gelieve wel een warme douche te nemen. Indien er speciale medische klachten en allergieën zijn, gelieve mij deze te melden.

Ervaringen:

Workshop

"Onze ervaring met uw workshop partnermassage was fantastisch. Het is heerlijk om te leren op welke manier je je partner het meest plezier en deugd doet. Het rustgevende en zachte karakter van je massage laat ons de stress van ons drukke dagelijkse leven vergeten. 2x 2u leek slechts 2x een half uurtje. Wat wij vooral onthouden is het verwarmen van de massage olie, steeds contact blijven houden met je partner, veel wrijven en strijken en dat rustige muziek zeker een meerwaarde is. Ook de focus op de ademhaling nemen we mee.
Bedankt voor de fijne sessie, we komen zeker terug!"