Gelaatsbehandelingen

NATUURLIJKE GELAATSBEHANDELINGEN MET AQUA ORGANIC


Het biologische merk Aqua Organic is opgericht in 2009 door Dr. Lars-Peter Kuhr en Bernd Schmidt.
De arts Lars-Peter Kurh is gespecialiseerd in esthetische dermatologie, anti aging en natuurgeneeskunde.
 

 

Waarom is Aqua Organic uniek?
Aqua Organic valt onder de noemer "natuurcosmetica". De makers zijn op zoek gegaan naar ingrediënten die de kracht en het herstellend vermogen van de natuur bevatten. Dit resulteert in een mix van werkzame biologische plantenwerkstoffen, vitaminen en mineralen, plantaardige koudgeperste oliën en het gebruik van verschillende zuren (o.a. hyaluron, ureum en melkzuur). De focus van deze productenlijn ligt op huidverbetering en anti- aging. De werkzame stoffen worden alleen in het product opgenomen als het daadwerkelijk een huid verbeterende functie heeft en het niet enkel "fijn" aanvoelt.
 

Zitten er schadelijke stoffen in deze producten zoals parabenen en minerale oliën?
Neen. Deze producten zijn vrij van minerale oliederivaten, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn zeer grondig getest.
Alle ingrediënten zijn volgens de norm EcoCert samengesteld.
 

Wat met een gevoelige huid?
De producten van Aqua Organic zijn hypoallergeen en de verdraagzaamheid is hoog doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van plantaardige werkstoffen. De lijn bevat bewust geen essentiële oliën omdat deze ook vaak
allergische reacties uitlokken.

Het is nooit te vroeg of te laat om je gelaat eens goed te laten verzorgen!
Deze behandelingen zijn effectief voor pubers met acne, cliënten van elke leeftijd, maar ook een dame of heer die gewoon wil relaxen en er meteen stralend wil uitzien.
Elke gelaatsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, grondige reiniging, scrub/ peeling pakking, epilatie en/of waxen, maskers, serums en dagcrème. Naargelang de gewenste behandeling wordt deze uitgebreid met een extra masker of een langere massage van gelaat, nek, decolleté, armen en handen.