Team

Tania

Ik ben oprichtster en zaakvoerder van Qiriki. Ik heb al heel wat voeten en lichamen behandeld doorheen mijn 30 jarige carrière en heb hierdoor al mooie ervaringen opgebouwd.
Als schoonheidsspecialiste en medische voetverzorgster ben ik me blijven bijscholen in alles wat met mijn passie te maken heeft:
Chinese 5-Elementen en Voedingsleer, Holistische massagetechnieken, en daarbij nog meerdere diverse massagevormen -en technieken, voetreflexologie en reflexzones op het lichaam.

Als masseur geef ik geregeld workshops en les.
Huidige/ toekomstige opleidingen: craniale therapie in combinatie met voetreflexologie.

Mijn werk blijft mijn passie. De leeftijd en de ervaringen hebben mij geleerd om rustiger te leven, los te laten en te genieten van de kleine dingen. Dit doe ik dan met een vroege wandeling, een lekker etentje en een glaasje bubbels met familie en vrienden.
 Ik lees graag en ben graag creatief bezig met verf op doek, tekenen, enz...

Joyce

Naast mijn part-time job in de retail kan ik me uitleven op alle vastzittende spierknopen bij de Qiriki klanten. Na mijn opleiding als relaxatie masseur bleef het prikkelen en ben ik me verder gaan bijscholen als triggerpoint specialiste. Voor mij is de oorzaak van bepaalde spierklachten erg belangrijk en zal ik naast mijn massage de klant ook ergonomisch advies geven.
Bij Qiriki bied ik graag een stevige massage aan, zorg voor een Quick Fix van een vastzittende nek en zal onze klant met al mijn mogelijkheden proberen losmaken. Daarnaast geef ik na elke massage steeds een eerlijk en aangepast advies.
Mijn doelpubliek vind ik tussen personen met een bureaujob, sporters, zelfstandigen die teveel uren kloppen en de thuiswerker die aan de keukentafel achter de laptop zit.
Huidige/ toekomstige opleidingen: masseren met de massage gun voor een triggerpoint reset,
mobilisatie en correctie van het beweging stelsel.
Naast masseren houd ik vooral van “relaxeren”. Dit doe ik met een sauna, een Netflix reeks en een goed boek .

Evy

Ik ben voltijds bezig met mijn praktijk Lotus Care en kom bij Qiriki 2 praktijkdagen gespecialiseerde voetverzorging en voetreflexbehandelingen geven. Ik werk al enkele jaren samen met de Qiriki dames en heb zowel met hen als met onze vaste klanten een fijne relatie opgebouwd.
Voor de voetverzorgingen en voetreflexbehandeling ga ik ook bij de klant aan huis. Ik volbracht al een pittige studie in de voetreflexologe en anatomie. Wat we als behandelaar allemaal kunnen bereiken met voetreflexologie blijft me verbazen, dit ondervind ik zelf bij mijn eigen gezondheid. Hierdoor ga ik met veel passie verder in de voetreflexologie
Huidige opleiding: specialisatie voetreflexologie en Elementenleer
Naast de passie voor het menselijk lichaam houd ik van een wandeling door onze mooie Hasseltse stad, geniet ik van een lekker etentje met een glaasje wijn.

Ik ga ook graag samen met mijn man naar de stad om te genieten van een lekker tasje koffie of een etentje en een glaasje wijn.