Tania

Tania:


Holistisch massagetherapeute, Reiki therapeute en voetreflexologe, docente lichaamsmassage voor diverse centra

 

Gedurende mijn loopbaan in onze sector ben ik me in diverse massage technieken blijven bijscholen. Van de Zweedse ontspanningsmassage tot de Chinese Tuina. Ik kreeg een inleiding in Buqi therapie, welke ik aansluitend op mijn jarenlange Tai Chi opleidingen in Antwerpen deed. Deze aanpak in het lichaamswerk is me blijven boeien.
Ik ben me constant blijven verdiepen in de Chinese voedings-en elementenleer. Dit alles vormt een perfecte basis voor mijn holistische visie. Elke persoon op de tafel heeft andere noden en door mijn ervaring, kan ik hier zoveel mogelijk naar luisteren. Ik zie lichaam en geest steeds als één mooi geheel en tijdens mijn massages staat verbinding maken
tussen lijf en hoofd centraal.


Mijn klanten zijn personen die vaak emotioneel en fysiek moe zijn of mensen die de weg even kwijt zijn en zich niet meer in balans voelen. Ik masseer ook pijnpatiënten, oncologische patiënten, mensen met beperkingen enz….

Als docente ben ik gegroeid en is het mijn missie om mijn leerlingen wat te laten “loskomen” van de gekende massage vormen. Een leerling masseur gaat op zoek naar wat hem/ haar ligt. Er is tevens zoveel aanbod als je masseur wil worden.
Het is mijn missie om een leerling masseur te leren voelen naar het lichaam, te leren “luisteren” met de handen en zo een gepersonaliseerde en unieke massage te geven aan de persoon op hun tafel.

Dit is wat ik ook doe!
Al ruim 30 jaar en nog steeds geef ik elke massage met een enorme passie en liefde.

Wie eens met zijn of haar partner een privé massage workshop wil organiseren, kan hiervoor ook bij mij terecht.
Tijdens 1 tot 2 dagen (van telkens 4u) leer ik jullie elkaar masseren. Dit gebeurt in onze praktijk, in intieme sfeer en met mijn persoonlijke begeleiding. Indien interesse kan je mij steeds contacteren.