Joyce

TRIGGER POINT MASSAGES

Joyce
Ontspanningsmasseur, triggerpoint specialiste, deep tissue masseur, sport massages, mobilisaties

 

Na mijn opleiding als ontspanningsmasseur deed ik heel wat massages en ervaringen op. Deze ervaring leerde me dat klanten vaak terugkomende spierklachten hadden. Dit boeide me enorm! Ik verdiepte me steeds verder in mijn anatomie boeken en zocht naar de oorzaken van bepaalde klachten.
Mijn doel is om de klant snel te kunnen helpen, nek en rug los te maken en de spieren goed los te masseren.
Met de triggerpoints- en gun massage kan ik nog doelgerichter masseren. Ik houd ervan om mij stevig in het zweet te werken op vastzittende spierknopen. Ook het lichaam tijdens de massage te mobiliseren, vind ik erg fijn en geeft steeds een goed resultaat.
Na die diepe technieken geef ik steeds een goede massage zodat de afvalstoffen sneller uit het lichaam kunnen en we
spierverzuring kunnen tegengaan. Elke klant geef ik nog extra ergonomisch advies en eventueel enkele stretch oefeningen.
Ergonomie staat op nummer 1 bij mij want daar situeren zich meestal de klachten van mijn klanten.


Mijn klanten zijn meestal diegene die fout aan hun bureel achter de laptop zitten, personen met een slechte ergonomie, mensen met een beperking, sporters en klanten die vooral los gemasseerd willen worden.

Bij Qiriki kan ik snel ingaan op een vraag en zie ik vaak dat mijn klanten na een drieweekse trigger reset kuur zich veel soepeler voelen. Ik werk enkel overdag en op zaterdag voormiddag.